Summer it’s a State of MIND !

IMG_9150.jpg

 

 

Press play and enjoy the story:

 

Asa cum zice si titlul acestei postari, vara este o stare de spirit, de care toti incercam sa ne bucuram cat mai mult. Eu am inceput sa ma bucur de ea odata cu terminarea sesiunii, adica vineri, in care am dat o fuga impreuna cu George si 6 prieteni, in Vama Veche.
Imediat dupa ultimul examen, undeva pe la ora 12, ne-am urcat cu totii in masini si am pornit spre un week-end de vis, deoarece stiam cu totii ca vom avea parte de trei luni de paradis. Soarele era sus pe cer, iar de pe autostrada se zareau lanuri de florea-soarelui si rapita; o armonie de culori, ce ne incantau simtul vizual. Pe masura ce opream spre destinatia noastra, cu atat simteam sarea din aer mai puternica, sau pur si simplu eram extrem de nerebdatoare sa ajung pe nisipul fierbinte si sa privesc albastrul patrunzator al marii. Odata ajunsi in Vama Veche, am facut o scurta oprire la cazare pentru a lasa bagajul iar apoi ne-am indreptat direct spre Stuf, unde am savurat o bere rece pe plaja apoi o baie binemeritata.
Vama Veche are un loc special in inima mea, deoarece aici am petrecut cele mai frumoase momente, aici m-am simtit libera, aici am simtit ca sta timpul pe loc, aici am simtit iubirea pentru prima data. Prima mea intalnire cu Vama Veche a fost in anul 2010, aveam 15 ani si venisem impreuna cu tatal meu. Parcasem masina undeva dupa cherhana si am luat-o usor la pas spre expirat. Locul era plin de viata, oamenii se simteau bine, fara sa incerce sa arate bine, desi era multa lume, nu ma simteam inghesuita, atmosfera era de vis, valurile curgeau iar rasetele te asurzeau. Atunci am simtit ca acesta este locul meu de suflet.
De atunci, am continuat sa vin impreuna cu George in fiecare an, iar in fiecare an am creat amintiri de neinlocuit – am ascultat Bolero pe plaja in Stuf la rasarit, am baut bere in Pirati pana se insenina, am dansat si cantat pe plaja la FolkYou la fiecare editie, am privit apusul de pe dealul spre 1 Mai, ne plimbam tinandu-ne de mana pe Principala – pe care le-am fotografiat si le-am pastrat pe contul de Facebook. Cred ca voi face o selectie de poze preferate din Vama Veche si le voi posta aici, pe blog.
Pentru ca pentru mine abia a inceput vacanta, am o multime de idei, proiecte si colaborari pe care abia astept sa vi impartasesc. De asemenea, am planificat in cel mai mic detaliu, vacanta de vara si noile destinatii pe care le vom vedea. Abia am desfacut bagajul si trebuie sa-l fac din nou, pentru ca pe 11 iulie vom merge la Cluj-Napoca impreuna cu BlueAir. De ceva timp visam sa vad orasul asta magic, sau cum i se mai spune, inima Transilvaniei. Daca stiti locuri ce merita vizitate, nu ezitati sa-mi spuneti mai jos, intr-un comentariu.
In fotografiile de mai jos am vrut sa va arat o tinuta cute, ideala pentru primbarile la apus, indiferent de locul in care te afli, fie ca esti la mare, fie ca esti in oras. Sortul din denim de la H&M este piesa de rezistenta a tinutei, iar restul pieselor sau armonizat intr-o cromatica bej-albastru. Esarfa legata in jurul palariei si fundita gentii dau o nota jucausei tinutei, perfecta pentru personalitatea mea.
Zilele viitoare voi lansa un Shop My Closet impreuna cu NAIADA, asa ca fiti pe faza!

This is my happy place !

IMG_9147

 

IMG_9209

IMG_9219

IMG_9128

IMG_9193

IMG_9177

IMG_9215

IMG_9166

IMG_9162

Outfit details:

shorts&top: H&M | hat: Medi&Melo | swimsuit: Soul Rebel |

One comment

  1. […] v-am povestit despre locul care ma face fericita, si anume Vama Veche – click aici – iar astazi vreau sa va povestesc despre locul unde simt ca apartin, Grecia ! Din totdeauna […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: