Wanderlust

IMG_8819.JPG

07593fefd2bbe513ca0cfdd4ae91c448.jpg

Zilele trecute, am avut placerea sa devin turist in orasul meu natal. A fost pentru prima data cand am vizitat Gradina Botanica din Bucuresti, (spre rusinea mea) insa aceasta prima vizita a ramas ca o amintire mai mult decat placuta pentru mine, deoarece am simtit libertatea de a fugi de rutina din fiecare zi.
Plimbarea din sera exotica m-a trimis cu gandul la o jungla amazoniana, sau un desert american, in care orizontul este larg deschis si poti “hoinarii” cat te tine inima. Pentru cateva zeci de minute, am facut si eu parte din acest peisaj, impreuna cu Bella, imbracate in creatiile a trei tipe talentate de la moda. Pe una dintre ele v-am prezentat-o ieri, simpatica Diana, iar celelalte doua creatoare sunt Georgiana Soare si Andreea Coman . Tocurile din lemn si franjurille rochiilor, se armozinau perfect printre cactusi si aloe vera, creand un tablou amazonian prind obiectivul aparatului. Acum va las cu fotografiile care sper ca v-auv redat acelasi sentiment exotic si de libertate.

 

If travel was free, you’d never see me again.

9ec75ae9f3a169953a0e6449083c2ea0

IMG_8804IMG_8815IMG_8843

IMG_8829.jpgIMG_8832

IMG_8853.JPG

Outfit details:

dresses by Diana Boldeanu, Georgiana Soare & Andreea Coman | sandals:  random shop from Greece| headbends: Forever Young | bracelets: Kenvelo & Meli&Melo

IMG_8882.JPG

A little preview from next post, Romanian Wings . Stay tuned !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: