Exotic Muses

IMG_8643

 

Astazi revin din nou cu o noua colaborare in materie de rochii fabuloase, desfasurata in 2 zile consecutive (la fel ca si cele de aici, aici si aici) in care va arat creatiile colegei mele, studenta la design vestimentar, Diana Boldeanu, alaturi de prietena si colega mea, Izabela Bacescu (mai frumos Bella) si impreuna cu fotografa noastra, Ioana Barca; o mica echipa de la UNArte formata din trei oltence si o bucuresteanca .
Ziua a inceput absolut normal, ca orice alta zi pentru orice care dintre noi, o corectura de proiect la facultate, urmata de o bine meritata pauza de tigara, apoi s-a dezlantuit nebunia. Prin atelier zburau franjurile rochiilor, ce urmeaza sa vi le prezint maine si genele false pe care mi le aplica Florina, blondina cu ochii albastri care ma completeaza 🙂 Un atelier de design de produs, cu ajutorul a cinci fete, a devenit un atelier de moda, printre machete si prototipuri.
Fotografiile au fost realizate la Gradina Botanica din Bucuresti (un mic coltisor de paradis) printre trandafiri albi si rosii iar apoi printre nuferi, palmieri si cactusi, la 35°C in sera principala. In prima jumatate a sedintei foto, Diana ne-a imbracat in 2 rochii superbe din neopren printat cu modele psihedelice si croite drept. Atmosfera din atelier s-a simtit si in gradina botanica, doar ca in loc de bucati din machete, aici zburau petale de trandafir.
Celelalte doua parti ale sedintei foto vi le voi arata aici, pe blog, care a capatat si el o imagine exotica la fel ca si pagina de facebook a blog-ului, click aici, iar intre timp, cautati si voi micul paradis in orasul vostru !

 

Finding paradise wherever I go !

IMG_8641.JPG

IMG_8680IMG_8679

IMG_8724

IMG_8698

IMG_8721.JPGIMG_8719IMG_8699

IMG_8723

1595ea1cdd2da69a0a35b215c8fac202.jpg

Sper ca va plac fotografiile cel putin la fel de mult cum ne plac si noua !

Outfit details:

dresses by Diana Boldeauna (click here) | boots: Bebo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: