When You See The Bride …

IMG_6148

Nu stiu cate dintre cititoare au avut minunata ocazie sa fi fost mireasa, sau sa fi purtat o rochie de mireasa, dar cele care au facut-o sigur ma aproba in gand, ca sunt unele dintre cele mai frumoase momente. Desi pentru mine a fost un moment scurt, pentru ca sedinta foto a fost rapida, sigur a fost un moment pe care nu il voi uita prea devreme ( poate pana la urmatoare ocazie cand voi purta o rochie de mireasa ).

In cei 20 si ceva de ani ai mei, nu m-am visat pana acum mireasa. De indata ce am primit rochiile superbe de la Ionela am probat prima, rochia de mireasa. M-am dus fuguta la oglinda sa ma privesc si nu-mi venea sa cred ca vad: pe mine, o adevarata mireasa ( exceptand pantaloni de pijama roz cu pisici albe de sub rochie, dar totusi in pantofi stiletto ). Am trait un mic soc.

Rochia alba ca zapada in orasul dintre munti, pe pielea bronzata si parul castaniu, alunecand usor pe umeri, au creat o poveste, o poveste pe care lumea din parc se oprea s-o admire, sa ii zambeasca si de ce nu, sa ii faca cu mana. Toate aceste mici atentii, m-au facut sa intru si mai adanc in pielea personajului.

IMG_6108IMG_6084IMG_6109IMG_6085

IMG_6096IMG_6099

Outfit details:

bride dress: Atelier Ionela Luncanu | shoes: Aldo

3 comments

 1. […] materie de rochii fabuloase, desfasurata in 3 zile consecutive (la fel ca si cele de aici, aici si aici) in care va arat creatiile colegei mele, studenta la design vestimentar, Diana Boldeanu, alaturi de […]

  Like

 2. Ooooooooof! Esti o dragutza, da sa sti ca poarta ghinion rau de tot sa porti rokie de mireasa inainte de nunta 😦

  Like

  1. Multumesc dar sa sti ca nu sunt superstitioasa 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: