Best Moments of 2015

93ikpO11H.jpg

Anul acesta, anul trecut, la 12:00, am simtit cu adevarat ca s-a schimbat ceva. Am simtit o emotie pe care nu am mai trait-o pana acum. A fost ca o scanteie, care mi-a traversat corpul din crestet pana in varful piciorutelor incaltate cu ghetutele de la Bigiotto. Impreuna cu George, paharul de sampanie si luminile artificiilor, s-a creat un adevarat basm.

IMG_51115.jpg

Povestea blogului a inceput pe 14 Decembrie 2014 cu articolul ” In Bucurestiul gri, o Pata Burgundy ” impreuna cu Delia (my BFF from elementary school). Recunoasc ca pe atunci nu prea le aveam cu blogging-ul, ci aveam doar o dorinta; de a detine un blog unde sa pot impartasi o sursa de inspiratie si sfaturi pentru marile mele hobby-uri: designul (de orice natura), moda, frumusete si calatoritul.

Incepand cu acea data a continuat o poveste frumoasa, vizitata si cicita,(precum a spus WordPress-ul) echivalentul a 5 spectacole sold-out la Opera House din Sidney. Aceasta poveste nu a fost restransa doar in Romania, ci 60 de tari au vizitat-o, cel mai des fiind Romania, insa Anglia si America nu au fost deloc departe. Momentan, povestea noastra are putin peste 60 de articole, dar in timp aceastea isi vor face prieteni noi. Printre aceste 60 de articole, de afla si colaborarile pe care le-am avut in anul ce tocmai a trecut. Colaborarea cu care ma mandresc cel mai mult a fost cea impreuna cu Revista Atelierulunde echipa m-a ales blogger-ul oficial al evenimentului Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs 2015. Dar nici colaborarile cu site-urile DressLink si CNDirect nu sunt mai prejos. In anul ce tocmai a venit astept cu nerabdare urmatoarele colaborari.

Am dus povestea blogului in calatorie cu mine prin trei tari (Bulgaria, Grecia si Anglia) si peste 20 de orase (Londra, Bristol, Dover, Thalassies, Limenas, Nessebar, s.a.m.d. ) imortalizand momentele speciale, povestind si sfatuind. Iar acum, facem bagajele pentru Busteni !

She designed a life she loved !

Acum ma cuprins un pic de nostalgie, gandindu-ma ca s-a mai dus un an, dar sunt in culmea fericirii pentru ca mi-am amintit tot ce am realizant in anul ce tocmai a trecut. Sunt fericita ca pot face aceasta poveste sa mearga mai departe si ma bucur ca veniti cu mine, mai ales ma bucura feedback-ulde la voi, fie el bun sau rau, conteaza pentru mine.

Bye Bye 2015, Hello 2016 !

5 comments

 1. Bonjour Ralluca,
  Superbe blog ! Félicitations !
  Vive la Roumanie ! Bisous d’amitié.

  Like

  1. merci beaucoup ❤

   Like

 2. […] in engleza, pentru vizitatorii din alte colturi ale lumii; cum am precizat in aticolul precedent, Best Moments of 2015, mai mult de jumatate dintre citori sunt din UK si […]

  Like

 3. Supeeeeer 😀 ❤

  Liked by 1 person

  1. kisses :* :* abia astept sa vad articolul facut de tine !

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: