Exploring England : London

IMG_9156_Fotor

Ahhh … Londra, Anglia … ce amintiri frumoase ! Acum stau in pat cu Felix care toarce si cu laptopul alb in brate si imi amintesc cu drag toata calatoria. O calatorie de o luna si jumatate, care, din pacate s-a terminat mult prea devreme … Ma uit pe geam la norii apasatori si ma gandeam cat de mult mi-ar placea sa fiu in avion, sa zbor peste ei si sa ajung inapoi in Anglia. Un gand care nu va fi realizat prea curand. Deja planific urmatoarea excursie din februarie.

Nu am cuvinte suficiente sa descriu Londra. Un oras atat de grandios, cu atat de multa istorie combinata cu ideile geniale ale arhitectilor si inginerilor. Un ansamblu de trecut si viitor intr-o pictura perfecta. Atatea locuri martore la trecerea timpului si a istoriei. O capitala a modei, a frumosului si a imaginatiei.

Un oras care m-a fermecat in cele doua zile. In timpul scurt pe care l-am avut am incercat sa simt cu adevarat Londra, nu doar sa fiu o turista care vede cele mai importante monumente. Asa ca, impreuna cu mama si cu George am luat-o la pas unde ne duce drumul, cat timp am avut la dispozitie, ajungand prima data la Turnul Londrei, cetatea in care tezaurul Casei Regale este depozitat, iar apoi la Tower Bridge, unde am avut norocul sa vedem un apus superb si cum se ridica podul.

Urmatoarea zi, dupa ce parcat pe Lambeth Road ( am avut noroc si nu am platit parcarea fiindca era Duminica ), vizavi de Muzeul Primului Razboi Mondial, am hoinarit strazile si am ajuns la Lambeth Palace. Nu mult a mai durat pana am zarit Palace of Westminster sau Casa Parlamentului si Elizabeth Tower sau Big Ben. Dupa ce am admirat pret de cateva minute arhitectura neogotica a Parlamentului iar la polul opus, London Eye, am mers spre Trafalgar Square iar de acolo am vazut parada din fata Palatului Buckingham.

Momentan, pot doar sa ma gandesc la minunata Londra, sa admir pozele si sa urmaresc filmuletul scurt din avion .. pana anul viitor.

IMG_9149

IMG_9177

IMG_9158

IMG_9101IMG_9121

IMG_2166

IMG_2052

IMG_2063

IMG_2076

IMG_2121

IMG_2118

IMG_2106

IMG_2108

IMG_2054

IMG_2133

IMG_2151

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: