The White Dress | Dresslink Review

IMG_0915

Fetelor, stiti momentul acela cand ai gasit un item deosebit online, iti faci curaj sa-l comanzi si astepti cu nerabdare sa ajunga cat mai repede acasa ? Ei bine asta este doar desfasurarea actiunii din poveste. Deznodamantul il consta atunci cand in sfarsit dupa lungi drumuri peste mari si tari item-ul a ajuns in fata usii tale.

Aceasi poveste am trait-o si eu in urma cu aproximativ 10 zile, cand am inceput colaborarea cu dresslink.com, drespre care v-am povestit aici. Dupa lungi cautari pe site, am decis sa comand o rochie ( shop aici ) care sa-mi aminteasca de vara, in toamna tarzie ce va urma, plus cateva item-uri pe care vi le voi prezenta cat de curand.

Coletul a ajuns in termenul minim ( 10 zile; asta probabil si pentru ca inca sunt in Anglia; in Bucuresti cel mai probabil va dura mai mult ) si am fost extrem de surprinsa, deoarece atunci cand am facut cumparaturi online de pe site-uri straine, coletul a ajuns aproximativ in 3 saptamani.

Cand am deschis pachetul am fost extrem de incantata de calitatea hainelor, a meterialelor si a culorilor. Deobicei, pe site-urile online de haine exista diferente imense intre poza si produs, nu am patit aceasta experienta ( si nici nu imi doresc ) dar am citit multe review-uri pe internet inainte sa incep cumparaturile online, unde am citit multe astfel de cazuri. Ei bine, am avut noroc ! Hainele arata fara indoiala ca in poze.

Ma pot declara un cumparator fericit de pe dresslink.com. Sper ca v-au fost de ajutor aceste informatii. Kisses !

IMG_0853

IMG_0859

IMG_0910

IMG_0905

IMG_0909

IMG_0921

IMG_0941

IMG_0934

IMG_0925

One comment

  1. […] tineti minte experienta pe care v-am prezentat-o aici ? Ei bine … s-a repetat din nou, cu ajutorul site-ului cndirect.com, unde v-am povestit […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: