Exploring England : Woolacombe

IMG_0632_Fotor

Ro: O noua zi, o noua locatie. Astazi: Woolacombe Beach, cea mai frumoasa si apreciata plaja din Marea Britanie, a patra cea mai frumoasa din Europa si a treisprezecea din lume ! Cei patru kilometri de nisip fin, vantul, valurile si rocile vulcanice creau un peisaj de vis !

Pot spune ca sunt cu adevarat norocoasa ca am vazut topul celor mai frumoase plaje din Europa si ca plaja Woolacombe era la mai putin de 2 ore de mers cu masina. La ora 12, impreuna cu mama, m-am urcat in masina si am pornit in calatorie. Inainte cu 10 minute sa ajungem, de pe drum, se vedea un peisaj superb ! Oceanul si maretia lui ! Am parcat masina intr-o parcare necimentuita, doar iarba, verde, si am pornit spre plaja. Pe faleza vedeai doar magazine unde puteai inchiria placi de surf si costume de neopren. Singura directie unde voiam sa ma uit: plaja ! De la faleza pana la ocean am mers aproximativ 15 minute. Am lasat lucrurile pe plaja, m-am schimbat si m-am dus direct in apa. O prima zi de Septembrie minunata !

Desi am vrut sa vad cum soarele apune in ocean, dorinta mea nu s-a implinit; in mai putin de 30 de min cerul s-a innorat, vantul s-a intetit si a trebuit sa plecam spre casa, iar norii nu dadeau semne ca vor pleca in urmatoarele ore.

Eu pur si simplu ador cum se creeaza contrastrul dintre pielea bronzata si bluzele albe, asa ca nici astazi nu am putut renunta la aceasta combinatie. Am purtat un maieu alb diafan de la Primark, impreuna cu pantalonii scurti de la Bershka; o tinuta simpla pentru o zi de plaja. Intotdeauna unei tinute simple, ii aleg accesorii pe masura, asa ca am purtat colierul statement de la Forever Young, bentita de la Primark si geanta de la Bershka.

IMG_0621_Fotor

IMG_0598

IMG_0594_Fotor

IMG_0624_Fotor

IMG_0630

IMG_0639

IMG_0563

IMG_0535

IMG_0777

IMG_0782

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: