Exploring England : Burnham-on-Sea

IMG_0359_Fotor

Ro: Se scurg ultimele zile de vara … una cate una, iar astazi am ajuns din pacate la ultima. Nu am putea, pur si simplu sa dam un restart ? Imi amintesc primele zile de vara, sau primele zile de sesiune, primele examene si cum planuiam impreuna cu George fiecare moment din vara ce va urma. Iar din fericire pentru noi am facut exact ceea ce ne-am propus, incepand cu notele mari la examene si bacalaureat, si terminand cu locurile pe care voiam sa le vedem.

Imi place sa-mi aduc aminte de momentele frumoase, de fapt, cui nu-i place ? Acum pot sa rememorez clipele alaturi de familie, momentele amuzante cu prietenii si frumoasele plaje din Romania, Bulgaria, Grecia si Anglia. Pot spune ca a fost o vara mai mult decat perfecta, mai mult decat orice mi-as fi dorit !

In amintirea verii, am vrut sa o inchei cum se cuvine. Si cum altfel decat pe plaja ? Am cautat un loc aproape cu deschidere la ocean pe care nu l-am vizitat. Asa am gasit statiunea Burnham-on-sea. Un loc perfect pentru privirea apusului, dar din pacate norii nu au vrut sa plece

Deoarece nu se poate inota si nici temperatura nu era foarte prietenoasa pentru plaja, nu a mai ramas decat sa ne bucuram de privelistea superba. Impreuna cu mama, m-am plimbat pe faleza, admirand fluxul oceanului; o dupa-amiaza de Duminica ideala.

Astazi am decis sa port o rochie pe care pur si simplu o ador, cumparata dintr-un mic magazin din Vama. Palaria, geanta si ochelarii cumparati de la Primark si nelipsitele botine Bebo.

IMG_0279

IMG_0245

IMG_0305

IMG_0313

IMG_0282

IMG_0337

IMG_0327

IMG_0372

IMG_0388

IMG_0395

IMG_0392

IMG_0429

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: