Marsala and Peachy Hearts

IMG_9541_Fotor_Collage_Fotor

Ro: Imi place ca atunci cand scriu, sa ma simt bine, iar locul unde sunt conteaza extrem de mult. Acum ma aflu in noul meu patut cu trandafiri si inimioare si ma uit printre perdelele albe la un apus superb ( stiu ca acasa s-a inserat de mult, dar aici sunt 2 ore diferenta de fus orar ).

Duminica noapte am ajuns in Taunton, un orasel curat, inflorit si linistit ( cat de curand voi face o postare in care va prezint Taunton-ul :* ). Zilele trecute, m-am plimbat cu George la brat prin strazile pavate cu piatra pe care le revazusem in februarie, am hoinarit prin toate magazilele si am incercat toate cafelele. Pot spune ca a fost o saptamana ideala pentru noi doi. Din pacate, am ramas doar eu si mama.

Toate zvonurile despre vremea din Anglia sunt adevarate, aici chiar nu exista vara, ci doar primavara si toamna. Pentru 2 zile au fost aproximativ 22°C, iar englizii erau ca pestii pe uscat. In zilele in care ploua, vremea se trasforma intr-o toamna tarzie, iar in zilele insorite poti jura ca este o primvara inflorita. Astazi am fost norocoasa si am avut parte de o primavara insorita.

Pentru a profita de aceasta zi, de care nu voi mai avea parte multe vreme de acum incolo ( se anunta numai ploi ), am iesit in centrul orasului, la o cafenea draga mie. Am decis sa port noua fustita New Look, care este destinata fetitelor intre 12-15 ani .. se pare ca inca sunt un copilas .. si bluza Bershka. Am avut noroc si am gasit in magazinul Primark ( din cate am auzit, cei de la Primark vor sa deschida un magazin si in Bucuresti ) gentuta si palaria perfecte pentru tinuta mea.

Voi cum ati petrecut frumoasa zi de Duminica si ce ati ales sa purtati ? Nu ezitati sa-mi spuneti :*.

IMG_9541

IMG_9734

IMG_9799

IMG_9691

IMG_9562

IMG_9566

IMG_9791

IMG_9794

IMG_9518

IMG_9511

IMG_9780

IMG_9787

IMG_9605_Fotor_Collage

2 comments

  1. Gorgeous outfit !

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: