Exploring England : Folkestone

IMG_8924_Fotor

Ro: Sambata dimineata, tocmai ce ajunsesem joi din Vama, impreuna cu George si Catalina plecam spre Aeroportul Henri Coanda sa prindem zborul Ryanair 1006 de la ora 12:10 Bucharest OTP – London STN ( pot spune ca este cel mai bun zbor catre londra, datorita pretului si orei ). La ora 13:30 ajungem in Aeroportul Stansted unde ne asteapta mama. Ne urcam in masina si scriem pe GPS Dover, Kent, 2 ore, perfect !

La Dover ne asteapta Dan Canta, verisorul lui George si al Catalinei. Suntem toti fericiti pentru Dan si pentru reusita lui, deoarece este primul roman care a traversat Canalul Manecii si cel mai mic australian. Pentru a sarbatori cele doua recorduri ne indreptam spre Il Rustico, unde am mancat cea mai delicioasa salata de somon.

Seara ne indreptam spre Folkestone, spre hotelul Windsor, de unde puteai admira oceanul in maretia lui. Dimineata, incantata de locul unde ma aflu, incep sa colind straduletele. Desi orasul are un aer de singuratate, nu-mi displace. Dupa 2 ore de plimbat si analizat locul, ne intalnim cu totii pe plaja. Spre mirarea mea, plaja era formata din pietricele mici rosiatice maronii. Am auzit de astfel de plaje, dar nu credeam ca voi intalni in Anglia. Pietricele nu au deranjat pe nimeni deaorece a fost o z excelenta de plaja si de facut baie, desi apa nu avea mai mult de 17°C.

Deoarece a fost atat de frumos pe plaja, am uitat de masina, pe care o parcasem pe faleza si platisem doar pentru 2 ore. Asa ca, atunci cand ne-am intors la masina, ne-am trezit cu o amenda galbena pe parbriz. Asta e …

Spre seara, a trebuit sa mergem spre Taunton, unde voi petrece intreaga luna august, plus ceva din septembrie.

IMG_8933

IMG_8918

IMG_8941

IMG_8982

IMG_8986

IMG_9007

IMG_8976

IMG_9038

IMG_8966

IMG_8971

IMG_9031

IMG_8972

IMG_8973

IMG_8871

IMG_8838

2 comments

  1. Lovely place and lovely photos

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: