Paste Fericit !

img_5401_Fotor_Collage_Fotor

Sarbatori fericite tuturor ! Astazi este o zi speciala. O zi in care ne dorim sa stam cu familia, cu prietenii, o zi in care vrem sa ne simtim bine si sa luam masa cu cei dragi.

Am petrecut Pastele acasa la George, cu familia lui, bunica mea si prietenii apropiati. Am vopsit oule in in rosul perfect – pe care l-am asortat dupa cu tinuta mea ๐Ÿ™‚ – am pregatit masa iar dupa am vorbit, am ras, am povestit, mai bine spus, ne-am simtit excelent.

img_5386

Pentru ca a fost o Duminica atat de superba , o zi de primavara, am petrecut-o in gradina, cu ciresii, corcodusii si magnoliile inflorite, nu mai zic de toate florile proaspat plantate de Catalina.

M-am bucurat nespus cand m-am trezit de dimineata si am simtit atmosfera de primavara, soarele fiind sus pe cer, orhideea inflorita si linistea de Duminica.

img_5401

img_5400

In ziua de Paste am ales sa port o rochie rosie, pe care am reusit cu greu s-o cumpar de la H&M, o pereche de pantofi nude de la Aldo si cerceii mei preferati de la Moa.

img_5416

img_5415

img_5456

img_5474

Sarbatori Fericite in continuare !

One comment

  1. […] deoarece este cu spatele gol.ย Rochita am purtat-o cu pantofii nude de la Aldo, pe care ii stiti de aici, si accesorii de la Meli […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: