My Sweet, Sweet Animals

Ma descriu ca fiind o adevarata iubitoare de animale.

Multa lume nu ma intelege, cum pot iubi animalele la fel ca persoanele. Sau de ce consider animalele mele ca fiind parte din familie. Sincer, nici eu nu-i voi intelege vreodata si nici nu vreau.

Deocarece si mama este o adevarata iubitoare de animale, mi-a permis sa-mi indeplinesc visul. Chiar ea mi-a luat catelusa, care apoi a devenit ca o mica surioara pentru mine.

IMG_2966

Catelusa Sissy, pe care a gasit-o mama pe strada cand era doar un puiut mic de 3 luni. Suntem cele mai bune prietene de 10 ani. Am crescut impreuna, ne-am maturizat impreuna, am descoperit impreuna. Fiinda am luat-o de pe strada, nu stim ce rasa este, dar veterinarul ne-a spus ca poate fi corcita cu husky ( deoarece este ceacara ) si ogar ( deorece are conformatia rasei – sau avea cand era mai tanara ). Dar o iubesc asa cum este !

IMG_2953

IMG_2972

Pisica Bijue ( Pissa ), am gasit-o tot pe strada acum 9 ani. Saracuta de ea avea purici, era incredibil de slaba si foarte murdara. Am luat-o acasa, am curat-o, a mancat, dar abia dupa 10 zile si-a revenit. Nu stiu cati ani are, dar din pacate a inceput sa imbatraneasca in fiecare zi din ce in ce mai mult. Multi prieteni ii spun Grumpy Cat, dar nu este asa. Este o pisicuta iubitoare care si-a trait viata. Ea are cei mai frumosi ochi pe care i-am vazut vreodata, dar din cauza conjuctivitei ( care nu vrea sa dispara ) nu prea sta cu ochii deschisi. IMG_3002

Motanul Felix ( Grasu ), mi l-au adus niste prieteni acum 7 ani. Din pacate, Bijue nu-l placea de loc si a sarit de la etajul 8 doar ca sa scape de el. Dar am gasit-o si s-a impacat cu ideea ca este noul ei companion. De cum l-am vazut m-am indragotit de el. Este cel mai iubitor si prietenos motan, nu te lasa in pace cand vede ca esti suparat – se baga in sufletul tau pana iti revii. Nu a fost totdeauna atat de gras, dar dupa ce l-am castrat a luat in greutate. Desi este atat de gras, nu are nici o problema. Este vesel, jucaus, se urca pe cele mai inalte biblioteci fara nici un fel de problema.

IMG_3005
IMG_3006

Motanelul Tigrisor (Portocala ), l-am gasit acum 4 ani, impreuna cu mama, cand o plimbam pe Sissy in spatele blocului. Era o mana de motanel, plangacios si infometat. L-am luat acasa, l-am imbaiat, l-am hranit si a devenit cel mai frumos si inteligent motan pe care l-am vazut. Si acum ii vad parintii prin curtea blocului, iar mama tipa la ei ca sunt parinti denaturati. Tigrisor este singurul care a reusit sa invete cum se deschid usile. Casa noastra este jungla lui unde invata si descopera.

IMG_2983

IMG_2996

Pisicuta Riri ( Pisa Mica ), am gasit-o acum 3 ani sub o masina cand plecam de la liceu. Era atat de speriata, incat nu am putut s-o las acolo. Am adus-o si pe ea acasa. S-a acomodat imediat, s-a imprietenit cu tigrisor, Felix i-a adoptat imediat ( ei inca fiind puisori ) si asa s-a format mica familie de feline. Ea inca este speriata si un pic salbatica. Se sperie de necunoscuti si i-a luat 2 ani sa se acomodeze cu Sissy.

IMG_2992

IMG_2989

Ceea ce ma fascineaza la aceste animalute, sunt ochii. Fiecare in parte au o culoare deosebita. Culori pe care nu le-am mai intalnit.

IMG_3024

IMG_3010

IMG_3044

IMG_3033

Signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: