De ce Am Decis sa Creez Blog-ul

IMG_3202_20150110165106160

Sincer, am decis sa-mi fac un blog personal dupa ce am urmarit multe bloguri, de moda, de arta, de design, etc. Imi lipsea un singur lucru sa duc la bun sfarsit acel gand: teama. Teama de nereusita, nesiguranta si neincredea de sine.

Dar, increderea am capatat-o la meditatiile la romana. Stiu … foarte dubios, daca stai sa te gandesti …

Asa ca usor, usor imi imaginam cum ar fi sa am un blog personal unde sa-mi astern gandurile, visele si unde pot povesti toate aventurile si povestile.

Am vorbit cu familia, prietenii si toti m-au incurajat sa fac acest pas. Pregatirea psihica a durat cam un an, pentru ca, daca detii un blog, consider ca este o responsabilitate. O responsabilitate pentru cititori, persoanele care doresc sa citeasca si sa vada cum decurg lucrurile in viata ta. Asa ca mi-am luat inima in dinti si aseara s-a intamplat minunea. A fost creat acest blog.

Spre surprinderea mea, totul merge mult mai bine decat m-am asteptat. Nu am momente de neinspiratie, cum credeam. Dimpotriva, as vrea sa scriu si sa postez in continuu. Este o placere sa scriu si sa povestesc. Ma bucur nespus ca sunt persoane care ma incurajeaza in acest proiect . Aceste persoane imi dau o incredere fantastica. Si promit ca acest proiect va continua!

Love, R.

IMG_3205

IMG_3210

One comment

  1. […] articolul trecut ” De ce Am Decis sa Creez Blogul ” ( link aici )ย , am luat in considerare urmatoarele motive pt a detine un blog. Acum, aceste motive doresc sa vi […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: